fbpx
SIE | Servicios energéticos - Instalaciones de energías renovables
373
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-373,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive," ng-app="calculoid

SIE Enginyers és una empresa creada el 2002 dedicada al disseny integral de sistemes i instal·lacions en i per a l’edificació. SIE Enginyers compta amb un equip especialitzat amb contrastada experiència en el sector. SIE Enginyers també és una empresa de serveis energètics (ESE) especialitzada en la consultoria, assessoria i lliurament clau en mà d’instal·lacions d’energies renovables.

Disseny integral de sistemes i instal·lacions en i per a l’edificació. Partint de les necessitats de programa del client i en coordinació amb la resta de tècnics de l’obra (arquitectes, aparelladors…). Gestió documental integral. Direcció d’execució de l’obra.

Consultoria i assessorament energètic. Optimització de contractes, consums i les seves despeses econòmiques derivades. Especialistes en energies renovables. Serveis clau en mà d’instal·lacions fotovoltaiques on / off grid. Gestió d’ajuts i subvencions.